MUZICA

Andra Gogan ocupă primul loc din România pe Musical.ly

Idolul unei generatii, Andra Gogan, reuseste sa ocupe pozitii fruntase pe fiecare platforma sociala. Andra este foarte activa pe musical.ly si ocupa primul loc in topul conturilor din Romania, contul ei fiind primul care a primit ‘coronita’. In acelasi timp, tanara artista este si singura din tara care a intrat in topul global, ajungand intre primii 50 din lume. De asemenea, ea reuseste in mod constant sa se plaseze pe locul I la muzica, la nivel Global.

Pe langa musical.ly, Andra are conturi cu sute de mii de fani pe Instagram sau YouTube, unde ajunge in curand la 500.000 de abonati. Tot acolo, Andra posteaza constant video-bloguri, dar si single-uri. Cel mai recent single, “Galagie cand taci”, a adunat intr-un timp foarte scurt aproape doua milioane de vizualizari.

Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute vloggerite și artiste din România, bucurandu-se de un succes rasunator atat pe plan național, dar și internațional. Este recunoscuta de mic copil pentru dublarile de voce in filme Disney, dar și pentru faptul ca a intrat de doua ori in Cartea Recordurilor, pentru “Cel mai mare numar de albume lansate de un copil” şi pentru “Cel mai lung concert susţinut de un copil”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *