Ingrediente: 10 ciocanele de pui, 170 ml ulei, 500 g rosii, coriandru macinat, 3 cepe, 2 linguri de bulion, 4 linguri gem de visine, sare, piper boabe, piper macinat, 5 linguri sos de soia, 2 lingurite mustar, 2 lingurite de zahar.
Preparare:
Se realizeaza o marinata din urmatoarele componente: ulei, coriandru, gem de visine, sos de soia, mustar, sare, boabe de piper si jumatate de lingurita de zahar.
Cu aceasta compozitie se ung ciocanelele si se lasa 2-3 ore.
Sosul se face in felul urmator:
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga rosiile taiate cubulete, cea de a doua lingura de zahar si bulionul.
Compozitia obtinuta se fierbe timp de 5 minute. Se adauga sare si piper, dupa gust.
Se presara sare peste ciocanele, care se pun la cuptor pana se rumenesc.
Carnea se serveste cu sosul pregatit si cu salata verde.
Sursa: www.stilfeminin.ro