FILME

Film gratuit: Toto și surorile lui pe HBO Go

Până pe 25 octombrie, documentarul Toto și surorile lui este disponibil gratuit pe HBO GO. Vă invităm să îl vedeți / revedeți aici.

 

O poveste universală despre legături de familie și noi începuturi, documentarul surprinde un fragment dintr-un tablou complex. Toto și surorile lui este un documentar observațional de lung metraj, filmat vreme de 14 luni în cartierul Ferentari din București și spune povestea a trei fraţi (Totonel, Ana și Andreea) nevoiți să se împace cu lipsa mamei și să se maturizeze înainte de vreme. Filmul prezintă copilăria atipică a celor trei și încercările lor de a înlătura obstacolele din drumul către o viață mai bună.

 

Toto și surorile lui, regizat de Alexander Nanau, este unul dintre cele 15 documentare înaintate de comisia de profesioniști EFA Documentary Selection Committee către cei 3000 de membri ai Academiei Europene de Film spre a fi votate pe lista scurtă a secțiunii Documentar a European Film Awards. În fiecare an, premiile Academiei Europene de Film onorează cele mai importante realizări ale cinematografiei europene. Premiile Academiei Europene de Film se vor acorda în Berlin, pe 12 decembrie, și ceremonia va fi difuzată la HBO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *