Paste cu legume şi carne la grill- reteta de paste, marca “Don Caruso”, care este facuta publica in Romania pentru prima data in cadrul primei editii a Grill Champions Tour.
Ingrediente :
– paste prefierte, cca. 200 gr.
– 2 linguri de smântână
– 3 linguri de pastă de tomate
– legume şi carne după cum doriţi (DonCaruso a pus ciuperci, fasole păstăi, praz, ceapă
şi carne de raci)
– sare şi piper după gust
Preparare :
– placa din lemn de cedru se lasă la înmuiat in apă timp de 3 ore
– legumele se frig şi apoi se amestecă cu restul ingredientelor (carnea, smantana, pasta
de roşii)
– se pune o bucată de hârtie de copt pe placa de cedru şi i se fac cu un ac foarte multe
inţeapături
– amestecaţi pastele prefierte cu carnea şi legumele
– se aşează uniform amestecul pe hârtia de copt, care se răsuceste la capete şi apoi se
presară puţin parmezan peste
– se încinge grillul în prealabil la cca. 250-280°C
– se pune placa de cedru pe grătarul încins al grillului şi se lasă să se frigă timp de cca.
5-8 minute