Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul de animatie 3D SAVVA: Inima de razboinic

afis_SavvaIntr-o padure fermecata, locuitorii au uitat de multa vreme ce este pericolul. Pana cand, intr-o zi, fapturi ciudate le ataca satul. Savva, un baietel ascultator de 9 ani, reuseste sa scape si acum el e singurul care ii poate salva pe toti. Alaturi de personaje fantastice si prieteni de nadejde, Savva porneste intr-o aventura de neuitat.
Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la animatia 3D SAVVA: INIMA DE RAZBOINIC.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.
Aceast cantareata, fosta membra a La La Band, isi imprumuta vocea personajului SAVVA in animatia SAVVA: INIMA DE RAZBOINIC. Care este numele ei?
a) Alina Eremia
b) Delia Matache
c) Claudia Pavel (Cream)

Din 11 decembrie, scenaristul Lion King 2 si Comoara Nationala: Cartea Secretelor iti aduce o magica poveste animata – SAVVA: INIMA DE RAZBOINIC. Intra in minunata aventura 3D care iti va arata ca poti face orice daca iti doresti din toata inima. Exploreaza un nou univers, cu personaje fantastice, peisaje incredibile, culoare si mult umor. Un film dublat in original de Milla Jovovich, Sharon Stone, Joe Pesci, Whoopy Goldberg si in limba romana de Alina Eremia, Alexandru Papadopol, Andrei Aradits si Nicole Cherry. SAVVA: INIMA DE RAZBOINIC este distribuit de Freeman Entertainment. Din 11 decembrie numai la cinema.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *