LifeStyle

24-FUN si F5 lanseaza versiunea web 2.0

Noul 24FUN.ro – prima comunitate dedicata pasionatilor de divertisment si cultura urbana, dezvoltata in parteneriat de 24-FUN si F5; propune utilizatorilor o experienta web complexa, axata pe implicarea activa a acestora in generarea de continut, interactivitate maxima si crearea de retele de prieteni in jurul preferintelor de timp liber. Cu un design prietenos si un meniu interactiv care insoteste userul pe tot parcursul navigarii, ghidul 24FUN.ro este structurat pe doua zone principale: cea editoriala, concentrata in jurul celor mai importante modalitati de petrecere a timpului liber – film, restaurant, teatru, carte si concert; si zona de comunitate – “Fa-ti cont 24FUN.ro”

La nivel de editorial, 24FUN.ro continua directia strategica a brandului offline, oferind continut de calitate cu caracter informativ-cultural. Astfel, clasificat in functie de trei rubrici – “Evenimente”, “Locuri” si “De Citit”; contentul este, in parte, preluat din revista, in parte realizat exclusiv de echipa online a redactiei, sub forma de review-uri, editoriale, recomandari si materiale multimedia.
De asemenea, la randul lor, membrii 24FUN.ro au posibilitatea de a contribui activ la generarea de continut, prin postarea de fotografii, filmulete si comentarii.

In ceea ce priveste zona de comunitate, ghidul online pune la dispozitia membrilor inregistrati o serie de instrumente pentru crearea unei retele proprii de prieteni si impartasirea de pareri, recomandari si materiale multimedia.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *