Evenimente

2202 persoane au alergat la crosul Petrom

Duminică, 26 septembrie 2010, a avut loc cea de-a V-a ediţie a Crosului Petrom. Crosul Petrom a devenit deja o tradiţie printre pasionaţii de sport. La fel şi iniţiativa Petrom de a construi un metru de pistă de biciclete pentru fiecare alergător sosit la start. În urma ediţiilor din 2008 şi 2009, parteneriatul dintre Petrom şi participanţii la Cros s-a concretizat în amenajarea a două piste pentru biciclete, cu o lungime totală de 4200 de metri, în Parcurile Herăstrău şi Titan.

Aceasta este modalitatea prin care Petrom a ales să încurajeze responsabilitatea socială individuală şi practicarea unui stil de viaţă sănătos.

“Pentru noi, Crosul Petrom a devenit simbolul parteneriatului pe care îl avem cu toţi iubitorii sportului. De la an la an, numărul participanţilor ne-a arătat că suntem tot mai mulţi cei care ne dorim o capitală modernă, cu oameni sănătoşi şi responsabili. Mulţumim celor 2202 oameni care ni s-au alăturat astăzi şi care au ales să contribuie la cea de-a treia pistă de biciclete” a declarat Mona Nicolici, CSR Manager Petrom.

După o cursă de aproximativ 4 km în jurul Palatului Parlamentului, cei care s-au clasat pe primele trei locuri la categoriile de seniori şi veterani au fost premiaţi cu 4.800 de litri de combustibil, astfel: locul I – 300 de litri, locul II – 200 de litri, locul III – 100 de litri. Juniorii au primit cadouri speciale (locul I: o bicicletă, locul II: un cub de fitness pentru fete sau un set de rachete de tenis pentru băieţi, locul III: un sistem de antrenament fitness). La final, toţi alergătorii au participat la o tombolă unde au fost oferite 100 de premii constând în articole sportive.

Anul acesta, cei prezenţi în Piaţa Constituţiei s-au bucurat de o experienţă sportivă completă, participând la diferite activităţi sportive şi asistând la demonstraţii artistice: escaladă, lupte, fitness, ciclism, tenis, baschet, freestyle football, kangoo jumps, rolling balls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *