LifeStyle

Zapp – Tarife mai mici pentru apelurile internationale

Zapp anunta reducerea tarifelor pentru apelurile internationale, care devin acum mult mai accesibile pentru abonatii sai. Astfel, pentru pachetul International Standard, apelurile catre tarile din Zona 0 sunt tarifate cu 0,49 USD/minut, fata de 0,6 USD/minut pana acum, iar cele catre tarile din Zona 1 de tarifare costa 0,79 USD/minut, fata de tariful anterior de 0,95 USD/minut.

De asemenea, si pentru Upgrade International, destinat abonatilor Zapp care utilizeaza in mod intensiv serviciul pentru apeluri internationale, tariful pentru convorbirile aditionale catre Zona 1 de tarifare devine 0,79 USD/minut, fata de 0,95 USD/minut.
Cu International Standard abonatii Zapp pot apela cele mai variate destinatii de pe glob. In functie de aria internationala, acestia beneficiaza de tarif unic pentru destinatii mobile si fixe. Zonele de tarifare sunt impartite dupa cum urmeaza: Zona Internationala 0 – 130 de destinatii, Zona Internationala 1 – restul lumii, mai putin destinatiile prin satelit, Zona Internationala 2 – 7 destinatii.
Upgrade International permite efectuarea de convorbiri internationale la tarife si mai bune cu cele 130 de tari aflate in Zona Internationala 0. In acest caz, apelurile sunt diferentiate in functie de tipul destinatiei, respectiv 0,19 USD/minut pentru destinatii fixe si 0,29 USD/minut pentru destinatii mobile, exceptie facand cele catre SUA si Canada, care se tarifeaza unic, cu 0,19 USD/minut. Accesul la serviciul Upgrade International se acorda in baza platii unei taxe lunare in valoare de 3 USD, care se adauga oricarui abonament Zapp de voce.