MUZICA

Vesti bune: inca va mai puteti procura bilete la concertul Depeche Mode in Romania

depeche
Pe 23 iunie 2006, Stadionul National “Lia Manoliu” va fi gazda primului concert Depeche Mode din Romania. Organizat de Emag!c Entertainment si oferit de Vodafone, spectacolul se preconizeaza deja a fi “evenimentul deceniului”!

Inca de la anuntarea concertului, organizatorii au fost asaltati cu intrebarea “Cine va deschide show-ul?!”… Romania este singura tara in care Depeche Mode si managementul trupei au acceptat ca deschiderea spectacolului sa fie asigurata de artisti locali.

Cei alesi sa urce pe scena in deschiderea concertului Depeche Mode in Romania sunt: Sistem Vs. Suie Paparude!

Si chiar daca o parte din mister s-a risipit, se mai pregateste o surpriza: incepand cu ora 16, cand se va face intrarea spectatorilor pe stadion, si pana in momentul in care Sistem si Suie Paparude vor intra pe scena, un DJ autohton va asigura warm-up-ul. Numele DJ-ului nu este cunoscut inca, dar in mod cert va fi preferatul comunitatii electro din Romania: sansa de a vota DJ-ul care va “incalzi spiritele” fanilor Depeche Mode revine cititorilor revistei Clubbing Mag.

Cei care nu si-au achizitionat inca biletele mai au sansa de a o face la magazinele Diverta si la Sala Palatului, categoriile disponibile fiind cele la preturile de 110, 80 si 60 RON. Biletele de 140 si respectiv 90 RON s-au epuizat deja, fiind cele mai solicitate.

One Comment

Comments are closed.