LifeStyle

Teo arată cum a slăbit în prima ediÅ£ie “Stilul Oana Cuzino” din 2006

Teo va arăta telespectatorilor Pro TV setul de exerciÅ£ii cu care a slăbit, în prima emisiune “Stilul Oana Cuzino” din acest an, ce va fi difuzată sâmbătă, de la ora 18.15.
Telespectatorii Pro TV vor afla cine şi ce o chinuie pe Teo Trandafir zi de zi. Taufic, temutul antrenor de fitness, va dezvălui în exclusivitate programul de exerciţii de întreţinere cu care o “terorizează” aproape zilnic pe vedeta Pro TV. Nici Teo nu va sta deoparte la această discuţie “dureroasă”, ci va spune pe şleau ce face, ce simte, ce-i aud urechile, cât bombăne, dar şi câte satisfacţii are în urma antrenamentelor. În plus, vedeta de televiziune va efectua în faţa telespectatorilor cele mai dificile şi mai eficiente exerciţii din programul zilnic de sport.
“Stilul Oana Cuzino” i-a schimbat viaÅ£a cântăreÅ£ei Analia Selis. Aflată la o ÅŸedinţă de aerobic cu Oana Cuzino, Analia a mărturisit că cel mai mult la orele de sport o deranjează ochelarii sau lentilele de contact, de care însă nu se poate dispensa, pentru că nu vede la distanţă. Medicul de la Pro TV a consemnat imediat cazul ÅŸi a dus-o pe Analia la consult de specialitate. Mai mult decât atât, a fost alături de ea în timpul intervenÅ£iei chirurgicale de implantare a unei lentile exact sub cornee. Analia Selis a reuÅŸit să scape de corvoada ochelarilor sau lentilelor de contact cu o intervenÅ£ie rapidă ÅŸi cu un minim de risc.
Simpatica prezentatoare a Ştirilor Pro TV din sport, Corina Caragea, se pregăteşte pentru o seară specială, iar Oana Cuzino îi sare în ajutor plănuind pentru ea o vizită în salonul spectaculos de împachetări în ciocolată pentru catifelarea pielii şi un popas într-un salon de înfrumuseţare unde i se vor face o coafură specială şi un make-up profesionist semnat de Dana Argeşan.

Sursa: PRO TV