LifeStyle

Site de vacanta: hotel-cota1400.ro

Continuand campania de repozitionare hotelul Cota 1400 din Sinaia isi relanseaza situl. Noua adresa la care veti gasi ultimele informatii este www.hotel-cota1400.ro

Asa cum este si intregul hotel, aproape de natura si de oameni, noul sit are o interfata grafica calda, aerisita astfel incat experienta oaspetilor sa inceapa placut chiar de la inceput. Structura se axeaza pe cele doua categorii de clienti vizate, companii si turisti, dar constituie si un suport de lucru pentru partenerii agentii de turism.

“Realizarea noului sit a avut drept scop principal promovarea ofertei dar mai ales o crestere a calitatii si competitivitatii serviciilor. Situl va fi actualizat permanent cu imagini de la evenimentele in curs si cu noutati de ultim moment” declara Radu Stanescu directorul executiv al hotelului.

Pe langa informatiile despre serviciile ce se ofera situl contine fotografii de actualitate, oferte speciale si concursuri, detalii pentru pregatirea in avans a calatoriei dar si formulare de rezervare pentru facilitarea procesului de comunicare. Situl este prezentat in limba romana iar in curand vor fi disponibile si versiunile in limbi straine. Situl a fost realizat cu suportul companiei Neobit.

Despre hotel: Hotelul Cota 1400 reprezinta cel mai ieftin hotel din Sinaia cu dotari de patru stele. In prezent este o afacere de familie ce doreste, ca prin investitiile realizate, sa aduca un aer de modernitate si confort in completarea accesului la atmosfera speciala a acestui colt special de natura. Punerea in practica a strategiilor tine intotdeauna cont de balanta intre nevoile clientilor, angajatilor, partenerilor si investitorilor, respectand diversitatea lor. Serviciile flexibile, responsabile, profesionale atat pentru turismul de afaceri precum si pentru petrecerea vacantelor sunt dublate de pasiunea, increderea si confidentialitatea angajatilor.

Sursa: ComunicateDePresa.Ro