LifeStyle, Vedete

Shakira in Romania

In ultimii ani, Emag!c Entertainment a adus in Romania vedete internationale de prima clasa: Ricky Martin, P!nk, Joe Cocker, Cristopher Lawrence, Sugababes, Wu-Tang Killa Beez, The Havana Lounge. Iar pentru vara lui 2006, Emag!c a pregatit nu doar concertul celei mai asteptate trupe din ultimii 20 de ani, Depeche Mode, cat si show-ul celui mai in voga artist al momentului, Shakira!

Saptamana trecuta, Shakira a intrat in istoria radiourilor din S.U.A. si Europa, single-ul “Hips Don’t Lie” depasind 10.000 de difuzari doar in Statele Unite! De asemenea, “Hips Don’t Lie” a reusit sa atinga primele pozitii in topurile din S.U.A., Argentina, Canada, Columbia, Chile, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Mexic, Suedia, Elvetia, Olanda, Portugalia, Austria, Italia, Norvegia, Spania si Romania, mentinand albumul “Oral Fixation Vol. 2” in fruntea clasamentelor muzicale de peste 30 de saptamani! Si cum 2006 este anul recordurilor si premierelor pentru Shakira, vedeta este primul (si singurul) artist care a reusit sa debuteze in acelasi an in topurile Hot 100 Billboard, European Billboard si Latin Billboard, si sa atinga in aceeasi saptamana prima pozitie concomitent in clasamentele Top 40 Mainstream si Latin Billboard!

Fara indoiala, Shakira este cel mai de succes si cel mai “dorit” artist din lume la ora actuala… Iar fanii din Romania vor avea ocazia sa o vada live in Romania, in data de 17 iulie, pe stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara, cu mult inainte de inceperea oficiala a turneului “Oral Fixation”! Prezentat de Vodafone, spectacolul se inscrie intr-o miniserie de concerte exclusive, in avanpremiera turneului de promovare, care va debuta la sfarsitul lunii august in S.U.A. Pentru concertul din Romania, lista de cereri a artistei nu cuprinde pretentii exagerate: multe fructe, in special exotice (papaya, mango, kiwi, banane), peste si fructe de mare, sucuri naturale, multa apa plata si… tacamuri de argint!

Incepand de astazi, 16 iunie, biletele pentru concertul Shakira se pot achizitiona atat din reteaua nationala a magazinelor Diverta, cat si online, pe site-ul www.MyTicket.ro. Exista patru categorii de bilete, pretul acestora variind in functie de pozitia fata de scena: 150, 100, 80, respectiv 60 RON.