LifeStyle

Rapid merge astazi la Glamour & Style

Jucatorii de la Rapid merg la distractieIn aceasta seara, la prima editie Glamour & Style, campionii de la Rapid vor admira colectiile de la Lotto, Mango, Stefanel, Castro, River Woods si Tiffosi. Marti si miercuri, 21 si 22 martie 2006, la Athenee Palace Hilton se vor reuni cele mai puternice branduri de moda romanesti si internationale in cadrul primei editii a show-ului de moda eveniment: Glamour & Style. Un spectacol de exceptie, in doi pasi: Urban Night si DeLuxe Night.

Glamour&Style este un show organizat de Prime Road Media, Multimedia Live Art, Hook Communication PR si New Media Agency in colaborare cu renumitele branduri de moda: Mango, Stefanel, Castro, River Woods, Tiffosi, Lotto, Bata, Itierre, Pal Zileri, La Perla, Alb si Negru, Optiplaza, Exquist, Wilhelmina Arz si Cristian Samfira.

Casele de moda prezente la Glamour & Style vor lansa noile tendinte de primavara – vara 2006 si vor aduce consumatorilor celor mai noi tendinte de pe podiumurile internationale.

Glamour & Style este prima editie a unui spectacol de moda eveniment, locul unde poti sa vezi cu ochii tai cum se nasc tendintele de primvara- vara pentru piata din Romania. Glamour & Style marcheaza inceputul revolutiei pe piata romaneasca si merge mai departe. Pe 19, 20 septembrie 2006 urmeaza cea de-a II-a editie.

Mai multe detalii gastiti pe www.comunicatedepresa.ro