LifeStyle

Plata creditelor prin benzinarii

OMV Romania Mineraloel, HVB Bank si Westaco Express au lansat, in premiera in Romania, serviciul prin care se pot incasa, prin reteaua statiilor OMV, ratele la creditele HVB acordate persoanelor fizice.

Acum, clientii HVB Bank beneficiaza de o alternativa sigura, simpla si rapida pentru plata ratelor la credite, prin intermediul celor 45 de statii OMV in care functioneaza serviciul Westaco Express.

Operatiunea de plata a ratelor se efectueaza rapid, prin completarea unui formular, iar platitorul trebuie sa prezinte doar un act de identitate valabil si sa cunoasca detaliile contului in care se face plata. Practic, clientul HVB Bank depune banii in cadrul statiei OMV, suma este transferata ulterior in contul curent deschis la HVB Bank si astfel se achita rata la credit. in cazul creditelor in valuta, suma depusa in lei, in statia OMV, va fi schimbata automat de HVB Bank in valuta corespunzatoare .

In comunicatul de presa se mentioneaza ca serviciul este disponibil inclusiv sambata si duminica, in 45 de statii OMV din 30 de orase, urmand a fi prezent in toata tara. Clientii HVB isi pot achita ratele la credit in statiile OMV de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 20:00, sambata intre 9:00 si 16:00, precum si duminica de la 9:00 la 14:00.

Sursa: www.bloombiz.ro