Stiri

Philips Moda 248C3LHSW – monitor complet alb

Philips lansează monitorul Philips Moda 248C3LHSW, varianta complet albă. Design-ul acestuia se va potrivi perfect cu liniile minimaliste si moderne ale oricărei locuințe. Corpul foarte subțire și baza stabilă din aluminiu reprezintă o îmbinare perfectă a ergonomiei cu noile tendințe în design. Conectivitatea prin 2 porturi HDMI, un timp de răspuns de doar 2 milisecunde și funcțiile inovative pentru o vizualizare mai bună fac ca noua senzație albă să reprezinte o platformă de divertisment ce oferă o experiență de neuitat.

Monitorul Philips 248C3LHSW atinge perfomanțe înalte la capitolul sunet și imagine. Dotat cu două porturi HDMI, monitorul poate primi semnale audio și video de înaltă calitate printr-un singur cablu de la calculatoare, sisteme set-top box, playere DVD și camere video. Imaginea este oferită la o rezoluție full-HD de 1920×1080 pixeli.  Butoanele de control permit schimbări convenabile între formatele de ecran lat și 4:3. Cu un timp de răspuns de 2 milisecunde, monitorul oferă o experiență vie, de exemplu atunci când urmărești un film de acțiune sau experimentezi cele mai noi jocuri.

Philips Moda folosește tehnologia de iluminare din spate White LED (W-LED). Monitoarele W-LED au mai multe avantaje față de monitoarele LCD standard: emit imaginea din prima clipă, de la primul semnal. Monitoarele W-LED au o imagine mult mai strălucitoare, culorile sunt mai vii și valorile ratei de contrast sunt mai mari. Mai mult, iluminarea din spate a monitoarelor W-LED asigură că monitoarele Philips nu conțin mercur, ciclul de viață al produsului fiind cât se poate de ecologic, de la producție până la utilizare. Nu în ultimul rând, monitoarele au fost premiate cu Energy Star 5.0, recunoaștere a nivelului înalt de eficiență în consumul de energie.

Monitorul Philips 248C3LHSW este echipat cu două noi tehnologii Smart display ce oferă o experiență de utilizare mai bună. SmartKolor mărește nivelul RGB al ecranului pentru ca imaginile să debordeze de culoare. Tehnologia SmartTxt îmbunătățește modul de citire al fișierelor PDF și al e-book-urilor, mărind claritatea contrastului și a conturului. Astfel, monitorul relaxează vederea și permite o citire la fel de confortabilă ca de pe un e-book reader.

Monitorul Philips Moda s-a numărat printre câștigătorii iF Design pentru anul 2012. Recunoscute ca promotoare al design-ului de calitate, premiile iF premiază cele mai mari realizari în design.

Philips Moda 248C3LHSW este disponibil în România la un preț de 1049 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *