Stiri

Philips Airfryer, aparatul de gatit cu “aer”

Philips lansează pe piaţa românească aparatul de gătit cu aer AirFryer, un altfel de aparat care foloseşte aerul fierbinte pentru a păji, coace şi rumeni o multitudine de alimentele, fără ulei sau doar cu o linguriţă de ulei. Mâncărurile preparate astfel vor fi la fel de gustoase, dar şi sănătoase.

AirFryer reprezintă cea mai modernă şi sănătoasă alternativă la prăjitul tradiţional în ulei. Tehnologia brevetată Rapid Air încorporată în sistemul Airfryer circulă aerul fierbinte în jurul grilajului pe care ai pus alimentele, pentru a crea gustări delicioase, fără ulei, sau doar cu o linguriţă de ulei, rezultând mâncăruri cu până la 80%[2] mai puţină grăsime. Cartofii prăjiti cu ajutorul Airfryer sunt rumeni, au un gust delicios şi sunt un răsfăţ sănătos. Însă, cu AirFryer poţi prepara o multitudine de alimente, cum ar fi pui, crochete de peşte sau chifteluţe. Iar dacă doreşti să impresionezi cu talentele tale culinare, poţi să prepari chiar şi tapas, tarte sau dulciuri. Astfel, câştigi puncte la capitolul sănătate, dar ai şi alte beneficii: mai puţine mirosuri şi vapori decât în cazul prăjirii tradiţionale şi un proces de curăţare al aparatului mai rapid – părţile ce necesită spălare sunt uşor de îndepărtat şi sunt compatibile cu maşina de spălat vase.
Printre celelalte beneficii ale sistemului Airfryer se numără şi un cronometru care-ţi permite să presetezi pregătirea alimentelor pentru 30 de minute, astfel încât, în tot acest timp, tu să te poţi ocupa de alte activităţi. De asemenea, poţi întrerupe procesul de gătit pentru a verifica progresul după preferinţă, pentru a te asigura că obţii rezultatele pe care ţi le doreşti. Pentru a-ţi uşura şi mai mult experienţa gătitului, Philips Airfryer include un separator de alimente care-ţi permite să pregăteşti mai multe feluri de mâncare în acelaşi timp, fără ca aromele să se amestece.

Iată cât de practic poate fi Philips AirFryer: Pentru prepararea cartofilor prăjiţi crocanţi şi delicioşi, foloseşte o jumătate de lingură de ulei la 500 de grame de cartofi, cantitate suficientă pentru o familie de patru persoane. Cu ajutorul sistemului Philips Airfryer mai poţi pregăti snack-uri rapide, plăcinte cu somon, quiche-uri sau pizza. Dacă preferi alimentele cu înveliş crocant, fă un mix din pesmet şi o lingură de ulei şi nu va mai fi nevoie să adaugi ulei extra.

Integrând componente de design inteligente şi tehnologii de top, aparatul de gătit Philips Airfryer este un ajutor binevenit pentru oricine îşi doreşte să poată prepara mâncăruri delicioase şi sănătoase în timp record, fără efort şi fără dezordine.

Philips AirFryer este disponibil pe piaţă românească începând cu luna octombrie 2012, în două versiuni de culoare: alb şi negru. Preţul Philips Airfryer – 840,46 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *