LifeStyle

Permisul ECLD si BCR Junior

Permisul ECDL – European Computer Driving Licence este cea mai raspandita certificare a cunostintelor de baza de utilizare a calculatorului. Recunoscut in peste 140 de tari, Permisul ECDL a devenit standardul pentru utilizatorii IT de orice varsta si formare. ECDL este unul dintre instrumentele necesare unei pregatiri complete a tinerilor pentru Societatea informationala.
Receptivitatea acestora se vede si in procentul mare al tinerilor inregistrat in cei peste 50.000 de candidati ECDL din Romania. Incepand din luna mai, ECDL ROMANIA vine in sprijinul acestora si deschide seria unor colaborari pentru a oferi avantaje complementare detinatorilor Permisului ECDL. Si pentru ca astazi este 1 iunie, primul asemenea proiect se adreseaza tinerilor!

Utilizarea calculatorului va fi un lucru normal pentru orice tanar, la fel si a cardului bancar. De aceea, ECDL Romania a incheiat un acord de colaborare cu Banca Comerciala Romana pentru lansarea programului BCR Junior in reteaua de centre acreditate ECDL din tara, tocmai pentru a le insufla tinerilor incredere in fortele proprii, responsabilizandu-i in acelasi timp. Tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani (neimpliniti) pot aspira la un anumit grad de independenta fata de parinti obtinand cardul debit BCR VISA Electron Junior odata cu inscrierea in programele ECDL.

Astfel, pot lua parte la acest program toti tinerii candidati ECDL care indeplinesc conditiile de participare, prin inscrierea la unul dintre cele peste 300 de centre acreditate din toata tara.
Participantii primesc un card debit ce va fi incarcat de parinti si care poate fi folosit, in tara si in strainatate, oriunde apare semnul VISA. In plus, in fiecare luna ei sunt automat inscrisi la tombola organizata de BCR, putand astfel castiga unul din cele 30 de premii lunare in valoare de 100 RON fiecare.

Programul se va desfasura pana la finele anului 2006 si constituie prima dintr-o serie de initiative de gen prin care largim oferta noastra cu produse complementare spre a oferi candidatilor i sansa de a se pregati cat mai bine pentru viitor.

Informatii detaliate privind proiectul la www.ecdl.org.ro si www.bcr.ro
Sursa: www.pcforum.ro