MUZICA

Mandinga va deschide spectacolul The Havana Longue

Pe 25 mai, Havana se va muta pentru doua ore in Bucuresti: 11 dintre legendele son-ului cubanez vor concerta la Sala Palatului, in cadrul spectacolului “Live From Buena Vista * The Havana Lounge”, organizat de Emag!c Entertainment.

Din distributia evenimentului fac parte nume celebre ale Buena Vista Social Club si Afro Cuban All Stars: Teresa Garcia Caturla, Yanko Pizaco, Alberto Virgilio Valdéz, Guillermo “Rubalcaba” Gonzalez si Daniel “El Gordo” de Jesus Ramos Alayo. Veterani ai muzicii traditionale cubaneze, membrii The Havana Lounge promit un spectacol de neuitat, cu un repertoriu variat, cuprinzand son, mambo, cha cha, salsa, rumba, timba, guajira, danzon, abakua, bolero, stiluri si acorduri ce rasunau candva in cluburile selecte ale Havanei:…
Mandinga

Si pentru ca nu se putea ca un eveniment de aceasta amploare sa nu beneficieze si de o deschidere de senzatie, organizatorii au considerat ca cea mai buna optiune trupa Mandinga, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate proiecte muzicale autohtone si un promotor veritabil al muzicii latino-americane in Romania. Supranumita “La Orquesta de Salsa”, Mandinga reuneste in prezent 10 artisti multivalenti, cu o prestatie live excelenta.

Florin Siia, liderul Mandinga, ne-a marturisit ca trupa a primit cu “mare emotie si bucurie invitatia de a canta in deschiderea The Havana Lounge”: “Recent am avut sansa de a petrece trei saptamani in Havana, si ne-am indragostit iremediabil de muzica traditionala cubaneza. Acest show ne onoreaza, vom fi la un pas de legende si ne vom implini visul de a canta alaturi de ele.  Acest recital va deveni un reper important al carierei Mandinga”. Biunaiqui Marquetti Isasi, solista de origine cubaneza a trupei Mandinga, s-a declarat la fel de incantata de aceasta ocazie: “Teresa Garcia se bucura de o spectaculoasa traiectorie muzicala atat in Cuba cat si in strainatate. Ani la rand ea a promovat muzica noastra traditionala si ma bucur ca acum si publicul din Romania are ocazia sa o asculte live”.

One Comment

  1. Misto astia de la Buena Vista Social Club. Am avut ocazia a ascult cate ceva de la ei la o cunostinta si sunt misto. Asa ca un curcubeu multicolor… pt ca alta metafora nu pot gasi. 😉

Comments are closed.