AUTO

Logan Steppe Concept iese la lumina

Logan Steppe ConceptPentru prima dată în istoria sa, Dacia dezvăluie la Salonul de la Geneva 2006 un show-car realizat de către Departamentul de Design Renault.
Dezvoltat în jurul temei sporturilor de iarnă, acest show-car prefigurează o nouă versiune de caroserie Logan.
Logan Steppe Concept prezintă elemente de caroserie robuste. Jocul de culori exprimă o vocaţie convivială şi ludică iar materialele utilizate oferă ocupanţilor confort şi senzaţia de căldură. La acestea se adaugă un aspect de SUV, în care nici un detaliu nu este inutil, echipamente practice şi în acelaşi timp simplu de utilizat, precum şi un spaţiu interior şi o luminozitate excepţionale. Cu Logan Steppe Concept, niciodată libertatea şi modularitatea nu au fost atât de accesibile.
Interior. Îmbinările şi alegerea materialelor reflectă robusteţea şi calitatea interiorului. Planşa de bord monobloc elimină îmbinările aparente, ascunde şuruburile de fixare şi garantează o excelentă rezistenţă în timp. În centru, consola regrupează comenzile pentru climatizare şi radio care sunt uşor accesibile şi simple de utilizat. Designul acestei console, discret şi funcţional, contribuie la plăcerea călătoriei. Postul de conducere, orientat către şofer, exprimă plăcerea de a conduce. Discret şi funcţional, interiorul maşinii se potriveşte cu identitatea statutară a maşinii.

Mai multe poze cu noul Logan Steppe Concept >>>

Descarca clipul Logan Steppe >> (click dreapta – save target as – are 14 Mb)

Sursa: Dacia

One Comment

Comments are closed.