LifeStyle, MUZICA

“Latin American Billboard” – în exclusivitate la Acasă TV

Festivitatea de decernare a Premiilor Latin American Billboard Music 2006, care a avut loc pe 27 aprilie, la Hollywood, va fi difuzată duminică, la Acasă TV, într-un program special dedicat artiştilor latino.
ÃŽncepând cu ora 11.15 va fi prezentată defilarea starurilor pe covorul roÅŸu, informează postul de Acasă. Vor fi incluse în program ÅŸi interviuri “la cald” cu artiÅŸtii ce coboară din limuzine direct pe covorul roÅŸu, realizate de Monica Noguera ÅŸi de Poncho de Anda. Cum la spectacol au fost prezenÅ£i ÅŸi specialiÅŸti în materie de modă, telespectatorii Acasă vor putea afla ÅŸi comentariile acestora cu privirea la toaletele afiÅŸate de vedete la eveniment. 
Astfel, în funcţie de criticile aduse de specialişti, se vor stabili topurile celor mai bine/ prost îmbrăcaţi. Shakira, Gabriela Spanic, Pilar Montenegro sunt cele care au avut unele dintre cele mai sexy ţinute, iar Francisco Gattorno, Daddy Yankee, Luis Fonsi sau Ariel Lopez Padilla au fost printre cei mai atrăgători bărbaţi prezenţi la ceremonie.
ÃŽncepând cu ora 13.30, Acasă TV va difuza spectacolul propriu zis, Premiile Latin American Billboard, unul dintre cele mai importante show-uri de muzică latino. Acesta este prezentat de superstarul muzicii mexicane, Lupillo Rivera, ÅŸi de cunoscuta prezentatoare argentiniană de televiziune, Candela Ferro. AlÅ£i artiÅŸti care s-au mai aflat pe scenă au fost cântăreÅ£ul Alejandro Sanz ÅŸi actorii din telenovela “Tărâmul pasiunii”, care este difuzată tot de Acasă TV, Gabriela Spanic, Francisco Gattorno, Catherine Siachoque ÅŸi Héctor Suárez.
Spectacolul a început cu o reprezentaÅ£ie explozivă a cântăreÅ£ului Daddy Yankee, care a apelat la proiecÅ£ii video cu imagini uimitoare de pe un lac.  Diva columbiană Shakira a interpretat, la rândul său, alături de Wyclef Jean, varianta în spaniolă a celui mai recent hit, “Hips Don’t Lie”.