Stiri

KIDEX: copiii petrec toata ziua!

Copii fericitiEchipa KIDEX va continua si in acest an traditia – deja consacrata in randul vizitatorilor – de a organiza pentru cei mici o serie de evenimente in aer liber. Astfel, pe scena exterioara, special amenajata pentru aceasta ocazie, vor avea loc: spectacole de cantece si dansuri ale unor renumite trupe de copii, tombole, prezentari de moda pentru cei mici si pentru gravide, face painting si hair styling. Pentru ca distractia sa fie maxima, la eveniment vor participa, alaturi de personajele de poveste indragite de cei mici, scamatori, jongleri si actori ce vor mentine o atmosfera antrenanta pe toata perioada activitatilor.
Una dintre noutatile editiei o va constitui cursul de conducere pentru cei mici, care se va desfasura dupa toate regulile si instructiunile de circulatie rutiera aplicabile in cazul adultilor, numai ca, de aceasta data, acestia nu vor putea conduce decat pe o pista, sub atenta supraveghere a unui agent de circulatie. Astfel, pe un traseu prestabilit, copiii sunt indrumati sa urmeze semnificatia indicatoarelor si a semafoarelor intalnite de-a lungul acestuia, invatand prin joc notiunile de baza ale Codului Rutier.
La inceput de vara, toti copiii sunt invitati la KIDEX pentru a-si dovedi talentele in materie de dans, desen sau…condus.

www.kidex.ro