LifeStyle

Internet ÅŸi voce la preÅ£uri reduse – prima ofertă dedicată afacerilor mici ÅŸi mijlocii

Romtelecom lansează prima ofertă de pachete integrate de Internet de bandă largă şi voce pentru afacerile mici şi mijlocii. Cele patru pachete incluse în ofertă sunt proiectate să răspundă cerinţelor de comunicaţii ale companiilor cu până la 50 angajaţi, asigurând economii pentru serviciile de voce de până la 35%, iar pentru cele de acces Internet de bandă largă, de până la 25%.

„Suntem convinşi că această nouă ofertă va fi apreciată de firmele mici şi mijlocii, care, începând de astăzi au acces la servicii personalizate potrivit necesităţilor lor. Preţurile sunt competitive, iar minutele incluse pot fi folosite, indiferent de oră, pentru convorbiri la nivel naţional, locale sau interurbane, în reţeaua Romtelecom. Avantajul unei facturi unice pentru serviciile de voce şi Internet furnizate, la care se adaugă ca bonus o soluţie de webhosting acoperă toate nevoile de comunicare ale unei firme mici sau mijlocii şi creează fundamentul pentru o bună dezvoltare a afacerilor,” a declarat Dan Pazara, director Corporate Affairs Romtelecom.

ADSL BizPack 500 include 500 minute naţionale în reţeaua Romtelecom şi o conexiune ADSL cu viteză de descărcare de 512 Kbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 35 euro; tariful pentru convorbirile în reţele mobile este de 13,5 eurocenţi/minut, redus faţă de preţul de listă.

ADSL BizPack 1000 cuprinde 1000 minute naţionale în reţeaua Romtelecom şi o conexiune ADSL cu viteză de descărcare de 1 Mbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 55 euro; tariful pentru convorbirile în reţele mobile este de 12 eurocenţi/minut, redus faţă de preţul de listă.

ADSL BizPack 3000 include 3000 de minute naţionale în reţeaua Romtelecom (shared) şi o conexiune ADSL cu viteză de descărcare de 2 Mbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 129 euro; tariful pentru convorbirile în reţele mobile este de 11 eurocenţi/minut, redus faţă de preţul de listă.

ADSL BizPack 4000 include 4000 de minute naţionale în reţeaua Romtelecom (shared) şi o conexiune ADSL cu viteză de descărcare de 2 Mbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 139 euro; tariful pentru convorbirile în reţele mobile este de 11 eurocenţi/minut, redus faţă de preţul de listă.

Minutele incluse în ADSL BizPack 3000 şi 4000 sunt „shared”, ceea ce înseamnă că pot fi folosite de mai mult de o linie telefonică, atâta vreme cât toate liniile sunt facturate în contul aceluiaşi client (indiferent dacă sunt folosite sau nu în aceeaşi locaţie). Toate cele patru pachete includ, suplimentar, o soluţie de web hosting: domeniu.ro, 50 MB pentru site web, 5 adrese de e-mail în domeniul ales de către client. Abonamentul pentru aceste pachete se adaugă la abonamentul lunar de bază pentru linia telefonică.