LifeStyle

H.I.M. – Pentru prima oara in Romania

H.I.M. – Pentru prima oara in Romania in cadrul turneului mondial “Dark Light”Amorphis, Luna Amara, Silentivm, Kumm, Carmen Gray. H.I.M., una din cele mai mari formatii de rock ale momentului intr-un un show exclusiv pentru Romania in 2006 la ARTMANIA Festival, conform www.cityfm.ro.

Concertul de la Sibiu, parte a turneului mondial de promovare al ultimului album “Dark Light”, se prevede a fi o experienta unica atat pentru public cat si pentru trupa. Cum a declarat recent lider-ul H.I.M, Ville Valo: “Venirea noastra in Sibiu va fi un moment unic pentru H.I.M!” Evenimentul beneficiaza de o scenografie speciala trupa intentionand ca materialul filmat sa fie inclus pe un viitor DVD!

Pentru trei zile, Sibiul, orasul medival aflat in inima Transilvaniei, va gazdui cateva din cele mai bune formatii din Finlanda si Romania. Pe langa concerte, festivalul ARTMANIA va oferi si alte evenimente interesante, ca expozitii de arta vizuala, proiectii de film, reprezentatii de muzica clasica, conferinte si workshop-uri.

Concerte de muzica clasica, compozitie de pian si recitaluri vor fi interpretate de tineri artisti la sala Thalia, un loc elegant construit in interiorul fostei cetati a Sibiului.

Intre 14 si 16 iulie, centrul istoric al Sibiului va deveni o scena deschisa pentru o serie de evenimente culturale de inalta tinuta, precum expozitii, concerte in aer liber, competitii si recitaluri de pian, proiectii de film, conferinte de literatura si workshop-uri, organizate in locatii care pun in valoare bogata traditie culturala si istorica orasului medieval din inima Transilvaniei. Artisti de renume mondial precum Jan Kaila si Elina Brotherus, vor fi prezenti la prima editie a Festivalului ARTMANIA care este dedicata Finlandei, fiind organizata sub inaltul patronaj al Ambasadei Finlandei la Bucuresti, in colaborare cu Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu.