AUTO

Honda Civic Si 2006, doua masini intr-una singura

Schite de la prezentarea proiectuluiPutine masini au intr-adevar personalitate dubla, de fapt fiecare are personalitatea sa: fie este masina de familie, fie de curse. Cu toate acestea, multi producatori se chinuie sa realizeze pornind de la un model de succes masini diferite: sa fie cu 7 locuri, dar decapotabila sau masina de oras 4×4. Honda a prezetat anul acesta la salonul auto de la Chicago un model sport din seria Civic, destul de atragator pentru a uita ca la origine nu era o masina de curse. Honda Civic Si 2006 are motor de 197 de cai putere, cutie de viteze in sase trepte, manuala, plus calitatile pentru care s-au impus japonezii – consum economic, reputatia fiabilitatii, precum si atractia exercitata de toate masinile sport.
Este inca una dintre masinile cu istorie de peste un sfert de secol, iar noua versiune a fost imbunatatita agresiv, spun specialistii citati de presa americana. Are cu 40 de cai peste modelul 2006, are o noua structura a sasiului, mai rezistenta, un stil mai atragator si o suspensie speciala. Schita de la prezentarea proiectuluiMotorul de 2 litri si 4 cilindri a scos 7,2 secunde pentru a ajunge la 60 de mile pe ora (96,5 km pe ora), conform Edmunds.com.
Interiorul pare mult mai spatios decat este, iar adultii se simt confortabil mai degraba in fata, bancheta din spate nefiind prea comoda. Controlul sistemului audio direct
de pe volan constituie un punct in plus. Are in versiune standard
sapte incinte acustice, cu o putere totala de 350 W, iar americanii se pot bucura de radio prin satelit. Apropo de asta, are si sistem de navigare prin satelit (GPS), usor de operat daca ai hartile in format digital compatibile.