LifeStyle

Floriana Jucan lanseaza revista Spy

Revista SpySPY este o revista bogata in dezvaluiri despre viata celebritatilor, specializata in a cauta si descoperi secrete pe care acestea le feresc de privirea publicului. SPY spioneaza celebritati. Spionaj marca Floriana Jucan.


“Ne-am propus un nou demers de tip intelligence paparazzi” ne-a precizat Floriana Jucan, director al revistei SPY, “cu mult mai sofisticat decat ceea ce ofera in acest moment revistele asemanatoare”. Noi nu vom urmari, ci vom spiona – adica vom cauta, vom identifica si vom analiza in paginile revistei, aspecte ascunse ale vietii personalitatilor publice. Pentru noi este mai important a descoperi decat a dezvalui. Si prin aceasta diferenta subinteleg faptul ca vom respecta toate normele decentei si ale deontologiei jurnalistice in fiecare dintre materialele ce vor fi publicate”, a continuat Floriana Jucan.

SPY este o revista bilunara cu un continut bogat in imagini, avand 68 de pagini. SPY se adreseaza tuturor oamenilor curiosi, caci curiozitatea este un atribut al celor inteligenti, indiferent de profilul demografic al acestora. Revista va include fotografii cu ipostaze inedite ale unor personalitati, gazduieste interviuri cu oameni de valoare, recomandari culturale si rubrici de analiza. SPY ofera o maniera diferita de abordare a subiectelor, contine informatii in premiera si nu ironii speculative in lipsa acestora, isi propune sa nu promoveze non-valori sau pseudo-vedete. Atat prin aspect cat si prin continut, SPY se pozitioneaza in categoria premium a revistelor de profil.

“Astept reintalnirea cu cititorii si revin in preocuparile lor cu paginile de «Jurnal monden». Cumva, aceste pagini sunt o promisiune constanta facuta cititorilor mei. Si din pretuire pentru ei voi avea grija sa le ofer un produs editorial de tinuta. Este promisiunea fundamentala pe care o face revista SPY, a mentionat Floriana Jucan.

De actualitate despre SPY!