LifeStyle

Fericire in rate, noul album Vama Veche, promovat cu un spectacol incendiar

“Fericire in rate”, mult asteptatul album cu care formatia Vama Veche isi ameninta inca de vara trecuta fanii si pe cei care o indragesc, va aparea pe piata la inceputul acestei luni.


In sfarsit, rabdarea tuturor va fi rasplatita: zece piese (“Cantec prost”, “Zmeul”, “Vino sa visam sub apa” – si inca sapte, cu totul noi), ale caror sound diferit nu afecteaza atitudinea muzicala prin care s-a consacrat formatia in constiinta celor care o iubesc si un show incendiar, de lansare a noului material discografic, pe 8 si 9 iunie, la Sala Palatului.

In aceeasi componenta (Tudor Chirila, Liviu Manescu, Traian Balanescu, Razvan Lupu Lapi si Eugen Caminschi), Vama Veche pregateste un adevarat spectacol de sunet, lumini si efecte video, cu invitati speciali, eveniment la care publicul sa aiba parte de bucuria integrala a doua concerte cum n-a mai vazut.

Si, ca intotdeauna, Vama Veche va oferi si cheia spre adevarata fericire: iubirea – cea datorita careia povestea merge mai departe… ca vantul din Vama Veche. “Fericire in rate” este un nou album Vama Veche, un disc despre noi toti si lumea zilelor noastre: despre viteza, tehnologie agresiva, superficialitate si, totusi, despre iubire, fericire, prietenie.

Biletele pentru spectacolele de la Sala Palatului au fost puse in vanzare incepand cu data de 11 mai, la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul National, Teatrul Nottara, Teatrul de Comedie, statia de metrou Unirii 1, precum si in liceele si institutiile de invatamant superior din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 50 RON, 30 RON, 20 RON sau 15 RON (500.000, 300.000, 200.000 si 150.000 lei vechi).