AUTO, LifeStyle

Despre Dacia Logan Break

Cea mai noua stire legata de Dacia Logan Break, acum numita Steppe Concept, o gasiti aici!

Logan Break este in probe la Dacia – Renault. Modelul este prevazut sa intre in productia de serie in 2006. Prototipul a fost realizat in 2002 de specialistii de la Technocentre Renault de linga Paris.

Dacia Renault Logan Break
Cam asa arata prototipul. Insa pozele nu sunt oficiale.

Oficial, Dacia – Renault a refuzat sa comenteze in vreun fel informatia.

Renault a anuntat doar ca Dacia a reusit sa vanda anul trecut masini Logan in valoare de peste un miliard de euro, depasind orice previziune optimista realizata de expertii Renault pentru acest an. La fel de important este si faptul ca, peste 50.000 de unitati au fost vandute pe piata externa.

Sursa: www.Pitestionline.com

Presa franceza a publicat informatii referitoare la pretul cu care viitoarea versiune break a Daciei Logan va fi comercializata in Europa Occidentala. Este vorba, in principal, de piata franceza, unde Logan break ar urma sa coste incepand de la 8.250 euro, cu 10% mai mult decat versiunea de baza.

Dacia Logan break isi va face debutul oficial, la Salonul de la Paris in 2006. Va avea trei versiuni de motorizare pe benzina (1,4l si doua de 1,6l) si doua diesel (ambele de 1,5l). Nu este inca clar daca versiunea break va avea doar 5 locuri sau va exista si o varianta cu 7 locuri. Sau, poate, pentru aceasta din urma se va prefera doar caroseria monovolum, la care, oricum, se lucreaza intens in aceasta perioada.

Stiri, informatii, anunturi auto, forum de discutii >>

< < Ultimele stiri despre masini

< < Inapoi la Prima pagina