LifeStyle, MUZICA

Cristi Iacob alias “Marinica” din “15” va ureaza un “Paste fericit” la “Muzici cu personalitate”

m
In ajunul Pastelui, pe 22 aprilie, de la ora 14:30 (si in reluare, marti, 25 aprilie, ora 23:00) CITY FM il invita la “Muzici cu personalitate” pe Cristi Iacob, interpretul lui “Marinica” din filmul “15” de Sergiu Nicolaescu. Actorul va aduce cu el picanterii muzicale precum “Red Hot Chili Peppers”, Dimitri Shostakovich, Faramita Lambru, “Pink Floyd”, Tom Waits, “Deep Purple”, Bijelo Dugme, Vladimir Visotki si “Sex Pistols”.

Iacob va discuta cu Lucian Moga depre viata sa actoriceasca, mentionand teatrul radiofonic de la Radiodifuziunea Romana, filmul de diploma al unui tanar regizor, filmul care l-a consacrat – “Pepe si Fifi”, dar si cel mai recent proiect al sau, piesa de teatru “Dragostea dureaza trei ani” de Frederic Beigbeder, care se joaca in “Laptaria lui Enache”.

In legatura cu Teatrul National Bucuresti, Iacob declara ca acesta ii transforma pe actori in mici grandomani. De aceea nu a acceptat sa fie angajat acolo, insa nici nu ar refuza o colaborare. Despre meseria sa, invitatul lui Lucian Moga spune ca “actorul are o forma de schizofrenie usoara – personalitate complexa liber acceptata”, reusind sa devina altcineva atunci cand se transpune in diferite roluri.

Putini stiu ca Iacob a studiat sase ani vioara si ca impreuna cu Gheorghe Visu are un proiect muzical de “elastic muzic”. Ascultand “Muzici cu personalitate” veti afla cum a interpretat o manea de Anton Pann, pentru a le demonstra celorlalti ca, de fapt, nu stiu ce inseamna aceasta. Despre pelerinajul catolic sustin de un grup de actori ortodocsi si multe alte istorioare actoricesti cu Cristi Iacob veti putea afla direct de la sursa in emisiunea de la CITY FM.

Detalii pe: http://www.cityfm.ro.