LifeStyle

Cosmote lansează o ofertă de vacanţă

Clienţii Cosmote care călătoresc în concediu în străinătate vara aceasta se pot bucura de serviciile accesibile de roaming disponibile pe toate continentele.

Utilizatorii cartelei Cosmote beneficiază de serviciile de roaming la preţuri accesibile în 214 reţele din 110 ţări, de la locaţii exotice precum Brazilia, Orientul Indepărtat sau Japonia, până la destinaţii de vară favorite precum Grecia, Bulgaria şi Turcia. Pentru clienţii cu abonament, serviciile de roaming Cosmote sunt disponibile în 236 de reţele din 111 ţări.

De asemenea, abonaţii care aleg să-şi petreacă vacanţa în Grecia vor beneficia, începând cu aceasta săptămână, de serviciul GPRS Roaming (transfer de date şi acces la internet mobil), oferit în premieră de Cosmote.

Pentru a întâmpina nevoile de comunicare ale clienţilor săi, Cosmote va continua să îşi extindă reţelele de roaming şi GPRS Roaming. Astfel, până la sfârşitul anului 2006, Cosmote intenţionează să ofere GPRS Roaming în mai multe ţări europene printre care Italia, Spania, Austria, Germania, precum şi în alte destinaţii favorite de vacanţă sau afaceri ale românilor. Conform politicii de tarifare unică a companiei, serviciul GPRS Roaming al Cosmote oferă utilizatorilor avantajul unui tarif unic accesibil în toate ţările în care acesta este disponibil.

„Fiecare serviciu pe care îl lansăm se înscrie în strategia Cosmote de a pune la dispoziţie tarife simple şi accesibile. În vara aceasta dorim să oferim abonaţilor noştri posibilitatea de a comunica uşor chiar şi în cele mai exotice destinaţii”, spune Oana Cristea, Roaming & Interconnection Manager, Cosmote România.

www.pcforum.ro