Ce ne mai place sa mancam

A venit si vremea (mult invocata in carti) ca R sa manance la o masa 3 feluri de mancare :D.

Adica mananca la pranz ciorba/supa, ceva felul doi si desert. Pana acum i le dadeam la o distanta de cateva ore, pentru ca efectiv nu mai voia sau nu mai putea sa manance.

Nu mai stiam cum sa-i dau pestele, cu ce sa-l combin sa nu strambe copilul din nas aruncandu-mi-l  in fata si cu greeau mi-a venit ideea de a-l combina cu ce-i place lui mai mult si anume, cu iaurt!!! “Imi paceeee! Mai veaaaau! Mai da-mi!!” . Asta aud de fiecare data cand avem peste cu iaurt in meniu :D.

Am mai descoperit in parc, la Rares, biscuitii Oreo (ce sa zic, ca i-am descoperit si eu…maaare pericol!) si ne-am facut stocuri, ii trecem pe lista de cumparaturi de fiecare data. Ca o fi bine, ca no fi, ceva dulce parca ne mai coloreaza ziua :).

Mierea de albine am evitat-o pana acum, fiind un produs nepasteurizat, insa pana unde sa merg cu fobia? Ca desert, merge de minune o felie de paine cu unt si cu miere. Aud aceleasi cereri: “mai veau, mai da-mi!”

Priveste cu admiratie si mare curiozitate rosiile din  vrej (la care le spune inca “mere”), caisele din pom (intr-o zi a primit una de la tataie si nu a vrut sa o lase din mana, a adormit storcoshind-o), capsunele …si cam atat, le priveste, se minuneaza de ele, dar cand e sa manance…intoarce capul: “nu vieau!”. A reusit tatanul sa-i dea cateva capsune, dar mie nu-mi reuseste…Deocamdata mananca unele fructe in dulceata…cu “catiteeee”! Ati inteles, “mai vieau! mai da-mi!” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *