Stie toata lumea ca ouale s-au scumpit si Pastele este foarte aproape.
Eu am crosetat un ou galben, de zici ca-i de aur, ouat de gainusa fermecata :).
De la Zmeu |
De la Zmeu |
Dupa ce l-am crosetat (modele, scheme, gasim pe net, o sumedenie), am introdus in el un balon si l-am umflat.
De la Zmeu |
Am fiert niste macaroane, le-am scurs si in apa lor am scufundat oul crosetat
De la Zmeu |
L-am lasat la uscat pana a doua zi, am scos balonul si i-am facut oului o agatatoare.
Asta a iesit 🙂
De la Zmeu |
Cu aceasta lucrare particip la concursul lansat de Kadiasfood
Arata grozav! Mi-a placut cum l-ai “umflat” 😀
Multumesc pentru participare 🙂
Multumesc frumos, Kadia! Cu mare placere am participat!
Claudette, e superb oul. Tare mi-ar placea si mie sa stiu sa crosetez. Cat timp ti-a luat sa-l faci? E greu?
multumesc! nu e greu deloc. daca stii cat de cat sa crosetezi (daca nu, exista filmulete care te invata) si sa citesti o schema, este simplu. mi-a luat cam jumatate de ora, cred. nu am cronometrat si oricum ar fi fost foarte greu, pentu ca am fost intrerupta de muulte ori 🙂
daca te hotarasti, iti trimit schema aceasta pe mail
Super fain! Succes la concurs!
multumesc frumos, Raluca!
este superb oul , as vrea si eu schema pe mail daca se poate , as dori si alte scheme
multumesc
Multumesc, Manuela!
iti voi trimite schema pe mail
pentru alte scheme, e nevoie doars a dai o cautare pe net si sigur vei gasi ceea ce te intereseaza
daca te intereseaza ceva din ce am facut eu, sa-mi spui exact ce anume
Pingback: Idei decoratiuni pentru Paste | Claudette
Pingback: Concurs DECO – lista finala « In jurul Kadiei