Stickere homemade

De la Zmeu

Inainte de sarbatori am primit cateva autocolante micute de la www.wallsticker.ro. De cate ori intru la ei pe site ma apuc sa visez :D.
Doua dintre cele primite le-am lipit pe usa de la dormitor. Un ingeras rosu si o oita mov. R al meu a fost foarte incantat si le-a prezentat la toata lumea, incluziv celor cu care a vorbit la telefon 🙂
Aseara, s-a asezat frumos in fata usii si “s-a jucat” cu ele. Le-a povestit, i-a intrebat, le-a cantat si le-a spus poezii. Atunci mi s-a aprins un beculet si azi am pus in practica ideea.
Departe de mine gandul de a face concurenta celor de la Wallsticker.ro, stickerele lor sunt foarte frumos realizate si calitatea se vede dom’le, dar am vazut ca se poate si acasa :).

Am avut nevoie de autocolant, foarfece si sabloane. Am cumparat autocolantul de la un magazin cu materiale pentru decoratiuni interioare/ constructii (aprox 7 lei/ m), am printat cateva imagini pentru colorat (am cautat sa fie mai mari si detaliile sa poata fi scoase in evidenta prin decupare) si m-am apucat de treaba.
Intai am decupat sabloanele, cum m-am priceput, apoi am desenat dupa ele pe hartia de pe dosul autocolantului si…am taiat :). Mi-ar fi prins bine un cutter, dar n-am avut, asa ca m-am descurcat cu foarfeca. Pomul e desenat de mine, asa ca sa nu radeti :).
Asa arata stickerele de la Wallsticker:

De la Zmeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *