Stiri

BestJobs ofera servicii de recrutare gratuite institutiilor guvernamentale

BestJobs, site-ul de joburi al Neogen SA, sprijina administratia publica centrala si locala si institutiile aflate in subordinea acestora in procesul de recrutare a specialistilor, oferindu-le gratuit serviciul de recrutare online.

Institutiile sectorului public (sanatate, asistenta sociala, educatie, etc) care se confrunta cu lipsa de personal specializat au acum la dispozitie un mijloc de promovare a oportunitatilor de angajare in fata unei baze vaste de candidati tineri cu abilitati multiple.

`Sectorul public are o imagine de angajator `prafuita`, un loc unde se angajeaza oamenii cei mai slab pregatiti, unde te angajazi `cu pile`. Dorim sa ajutam Statul Roman sa-si creeze imaginea unui angajator modern, atractiv pentru cei mai buni tineri din tara`, a declarat Calin Fusu, Director General Neogen SA.

Momentan zeci de mii de candidati si-au depus CV-urile in domenii relevante pe BestJobs: administrativ (18.718), sanatate(13.868), educatie(3202), Guvern/Institutii(1.603) si non-profit/voluntariat(267). Comparativ, oferta de locuri de munca dinspre insitutiile statului nu este facuta publica pe internet, acolo unde tinerii candidati isi cauta un loc de munca.

Pentru a beneficia gratuit de instrumentele de recrutare, reprezentantii institutiilor nu trebuie decat sa-si creeze un cont de angajator pe www.bestjobs.ro sau sa sune la 08008neogen pentru a li se crea un cont cu posibilitatea de a introduce 1000 de anunturi gratuite pentru fiecare institutie.