LifeStyle

Au fost vandute peste 150 de apartamente in cadrul complexului rezidential Planorama

Compania Euro Habitat, dezvoltatorul proiectului rezidential Planorama din Bucuresti, complex situat in cartierul Doamna Ghica, a anuntat joi ca de la inceputul anului 2006, cand a fost initiata constructia primului bloc din complexul de patru cladiri si pana in prezent a vandut peste 150 de apartamente.

Reprezentantii Neocasa, agentul imobiliar al proiectului au declarat pentru HotNews.ro ca valoarea investitiei Euro Habitat este de aproximativ 60 milioane euro si ca proiectul va fi finalizat in toamna anului 2008.

Proiectul se adreseaza in special clasei sociale cu venituri medii.

Proiectat ca un complex rezidential cu circuit inchis si servicii de paza permanenta, Planorama va cuprinde 4 blocuri de locuinte care vor fi construite in jurul unui parc cu o suprafata de 2.000 mp, avand in centru o fantana arteziana. Complexul va fi inchis traficului rutier, accesul catre cele aproximativ 700 de locuri din parcarea subterana facandu-se direct din strada.

Proiectul va contine si un club privat, proprietarii apartamentelor fiind membri si beneficiind de acces la o piscina acoperita si la o sala de fitness. Doua dintre cladiri vor fi unite la parter printr-o zona comerciala, care nu permite accesul catre zona de locuit.

Reprezentantii Euro Habitat au anuntat ca, pana la acest moment, in constructia primului bloc au fost realizate cele doua niveluri ale parcarii subterane si parterul si ca datorita succesului in vanzari inregistrat pana acum, Euro Habitat intentioneaza sa demareze pana la sfarsitul lunii iunie lucrarile de constructie si pentru al doilea bloc. A doua cladire va aduce un concept cu totul nou: apartamentul de 4 camere.

Reprezentantii Neocasa, agentul imobiliar al proiectului, au declarat pentru HotNews.ro ca primul bloc va fi finalizat cu aproximatie in luna iulie a anului 2007.

Cititi articolul integral!