Stiri

Alexandru Andries: mie dati-mi friptura!

Alexandru Andries“Mincarea mea prefarata? E simplu – o stiu toti cei care ma cunosc – este friptura. Si nu am nici o explicatie pentru asta. Pur si simplu imi place”, isi incepe Alexandru Andries declaratiile pentru cititorii OKey.ro.
Alexandru Andries in dialog cu OKey.roDesi un sondaj public l-ar desemna probabil drept un popular folk-ist, Andries canta jazz, blues, country, poate rock’n’roll si probabil a fost printre primii care au facut asta in Romania. Desi a povestit in cantece multe adevaruri dureroase chiar pe vremea comunismului, se pare ca textele lui au fost prea “destepte” si pentru cenzura si pentru securitate.
Nu stiu cati dintre voi stiu ca Andries a scris si cateva carti, mai multe detalii gasiti pe site-ul sau oficial.
“Nu intru in baruri, nu imi place sa beau si nu fumez, si mai ales nu vad de ce sa ma chinuiesc singur”, ne-a raspuns Andries la intrebarea legata de cafenelele favorite. Fanii ii cunosc deja 43 de albume, dar ramane de vazut cine l-a putut urma la cele aproape 4.000 de concerte live de-a lungul carierei.
“Vacanta pentru mine inseamna mare, nisip, soare si peste proaspat – asa ca orice loc care intra in acesti parametri e grozav”, ne dezvaluie Andries. Nu putea sa nu cocheteze si cu lumea filmului. Desi nu s-au scris multe pe tema asta, primul videoclip al artistului dateza din 1978, la patru ani dupa ce a debutat in Club A.
Nu am uitat sa intrebam despre un film favorit. “Aici este mai dificil – dar am sa va spun Sin City pentru tinuta grafica exceptionala”, a mai declarat Andries pentru OKey.ro.
“O zi buna celor de la OKey.ro :))) ANDRIES”, isi incheie maestrul mesajul.

Multumiri speciale lui Sergiu Mitrofan.

Vizitati site-ul oficial al lui Alexandru Andries>>

Recomanda acest articol!