Vedete

Adriana Karembeu vine în România

karembeu
Faimosul top model internaţional Adriana Karembeu va sosi săptămâna viitoare în România pentru a participa, alături de 30 de modele autohtone care au făcut carieră la Paris, Milano sau New York, la o prezentare de modă organizată la Studiourile MediaPro din Buftea.
Apetisanta soţie a fotbalistului Christian Karembeu, modelul cu cele mai lungi picioare din lume, va sosi în România pe 21 iunie pentru a lua parte la un eveniment organizat de revista The ONE şi I.D. Sarrieri.
Adriana va urca pe podium alături de alte manechine pentru prima prezentare de lenjerie de lux I.D. Sarrieri în România, informează organizatorii evenimentului.
Pe tot parcursul vizitei sale, ea va fi însoţită de doi agenţi şi de fotograful personal.
Evenimentul The ONE, care va avea loc la Studiourile MediaPro din Buftea, va fi difuzat de Pro TV pe 24 iunie, de la ora 17.45.
Adriana Karembeu s-a născut în 1971, în Cehoslovacia, şi a făcut carieră în modelling, chiar dacă iniţial şi-a dorit să fie medic. Ea este recunoscută drept modelul internaţional cu cele mai lungi picioare, acestea măsurând, din talie pâna la călcâie, 124 centimetri. Adriana Karembeu a devenit celebră în urma campaniilor pentru Wonder Bra, Victoria’s Secret sau Perroni Beer. De asemenea, de ani buni Adriana se implică în proiecte caritabile, fiind membră a Crucii Roşii şi a unei fundaţii care se ocupă de soarta copiilor bolnavi de SIDA din Cambodgia. Adriana Karembeu este căsătorită din 1998 cu celebrul fotbalist francez Christian Karembeu, cei doi locuind împreună în Franţa.