LifeStyle

Rack-Soft lanseaza versiunea beta a solutiei 4PSA VoipNow

Rack-Soft, dezvoltator de soluţii software pentru servere şi Centre de Date, anunţă lansarea primului Control Panel VoIP destinat furnizorilor de servicii Internet şi găzduire web. 4PSA VoipNow este un produs inovativ dezvoltat în România, care poate fi testat de companiile participante la sesiunea de testare a versiunii Beta. Înregistrarea în acest program este gratuită şi se poate realiza la adresa: http://www.4psa.com/products/voipnow/beta.php

4PSA VoipNow este o aplicaţie software pentru servere proiectată în dorinţa de a simplifica furnizarea serviciilor VoIP atât pentru clienţii corporate, cât şi pentru utilizatorii rezidenţiali. Produsul oferă facilităţi de administrare complete printr-o interfaţă web intuitivă, atât pentru compania care furnizează serviciul VoIP, cât şi pentru clienţii săi.

Aplicaţia 4PSA VoipNow este structurată pe patru niveluri de administrare: pentru furnizor, pentru reseller, pentru client şi pentru utilizatorii posturilor telefonice.

Fiecărui cont i se pot impune limite şi permisiuni independente. Graţie structurii flexibile a produsului, 4PSA VoipNow răspunde unor multiple scenarii de utilizare. Deşi dezvoltat pentru a oferi furnizorilor de servicii o platformă robustă şi performantă pe care să îşi structureze oferta, produsul poate fi utilizat direct de către orice companie. Prin instalarea unui server 4PSA VoipNow în sediul firmei, se asigură comunicaţii VoIP de calitate superioară, se reduce costul convorbirilor telefonice între punctele de lucru, maximizându-se satisfacţia clienţilor prin fluidizarea proceselor de comunicare externă.

“4PSA VoipNow oferă clienÅ£ilor o platformă pentru dezvoltarea afacerilor. Spre deosebire de centralele telefonice hardware, soluÅ£iile software PBX se pot extinde rapid. AplicaÅ£ia software poate accepta foarte uÅŸor mai multe terminale, poate lucra cu noi tipuri de interfeÅ£e ÅŸi protocoale de comunicaÅ£ie ÅŸi, nu în ultimul rând, poate forma o infrastructură administrabilă centralizat. Un upgrade software se realizează în cateva minute ÅŸi nu necesită costisitoarele schimbări de echipamente hardware obligatorii în cazul folosirii unui sistem tradiÅ£ional”, afirmă Bogdan Cârstoiu, arhitectul sistemului 4PSA VoipNow.
Sursa: www.PCForum.ro