RETETE CULINARE

File de miel

lambsalad
Ingrediente: 8 fileuri de miel (50 g bucata), sare de mare, piper negru macinat, 2 linguri de unt, 2 linguri hasma tocata marunt- se poate inlocui cu ceapa verde, 1 lingura mustar, 2 linurite coriandru pisat, 4 lingurite de otet de vin alb, 4 lingurite ulei de masline, 2 ridichi, o laptuca.

Preparare:
Se condimenteaza carnea de miel cu sare si piper si se prajeste in unt la foc mic timp de aproximativ 5 min.
Se amesteca hasma, mustarul, coriandrul cu otet, ulei, sare, piper.
Salata se taie marunt, se amesteca cu compozitia de mai sus si se aseaza pe farfurii. Apoi se taie carnea si se serveste langa salata.

One Comment

  1. Ei da asta e un fel de mancare la care nu mai dau cu PAS. Ci ama sa strig hotarat:
    “OSPATAAAR ! Vreau si io unul !!! Si un pahar de vin rosu langa ! 🙂

Comments are closed.