RETETE CULINARE

Friptura de miel in sos tomat

lamb
Ingrediente: 1 kg carne de miel, 1 kg cartofi, curatati si taiati si sferturi, 500 g rosii, decojite si taiate, suc de la o lamaie, 6 lingurite ulei de masline, 2-3 frunze de dafin, sare si piper dupa gust.

Preparare:
Spalati carnea, portionati-o si ungeti-o cu suc de lamaie. Puneti-o in tava, adaugati sare, piper si 3 lingurite de ulei. Asezati cartofii in jurul carnii, asezonati cu sare si piper, puneti frunzele de dafin si restul de ulei. Aseazati deasupra rosiile, puneti o jumatate de cana de apa si coaceti la cuptor o ora si jumatate, in vas acoperit. La jumatatea timpului intoarceti carnea si pe partea cealalta.

One Comment

  1. Dupa cum spuneam si mai devreme. Gata am facut inundatzie. Ca acum nu mai imi ploua in gura. Am o adevarata furtuna la vederea pozei de mai sus si la citirea textului. Semnat Andrei… un vesnic pofticios. 😛

Comments are closed.