LifeStyle

Facturile Eufonika se pot plati la ghiseele Postei Romane

Posta Romana anunta ca incepand din aceasta luna facturile de telefonie fixa EUfonika emise de Combridge SRL pot fi achitate prin toate subunitatile postale din tara.

Pentru a efectua plata, clientii se pot prezenta la oricare subunitate postala cu factura, putand achita numai suma inscrisa pe aceasta. In schimbul platii, clientii primesc o chitanta in care este inscrisa suma platita, stampilata si semnata de salariatul postal.

“Prin incasarea facturilor EUfonika, Posta Romana isi continua actiunile de adaptare comerciala la noile cerinte ale pietei, oferind clientilor posibilitatea de a-si achita facturile la diferite utilitati prin intermediul celei mai mari structuri de retail din tara”, a declarat Dan Mihai Toader, directorul general al Postei Romane.

“Sunt increzator in faptul ca vom avea multi clienti multumiti de acest serviciu care ofera o alternativa reala pentru cei preocupati de raportul calitate-pret. Prezenta EUfonika pe piata romaneasca inseamna ca atat clientii persoane fizice cat si persoanele juridice vor putea beneficia de tarife mai mici, de o retea de calitate superioara si de un excelent serviciu pentru clienti”, a declarat Levente Csenteri – Director Executiv Combridge la lansarea noului serviciu de telefonie fixa EUfonika.