LifeStyle

Revista Ce papam?

Revista “Ce papam?” Iti umple camara ca pe vremea bunicilor cu conserve de casa : dulceturi, compoturi, nectaruri, zacusca, sosuri, muraturi. Prepara-le si savureaza-le impreuna cu copilul tau.  Conserva pentru toamna: Ketchup cu ardei (4-6 ani)
Ingrediente:
3 ardei grasi, 2 rosii, 1 ceapa mare, 1 lingurita de sare, 6 lingurite de zahar, 1 varf de cutit de enibahar macinat si unul de cuisoare macinate, 10 linguri de otet, 5 linguri de apa.

Mod de preparare:
Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb. Ardeii se curata de cotoare si seminte, se taie marunt, se curata ceapa si se toaca, se amesteca cu rosiile si se fierb impreuna in apa pana se inmoaie. Se paseaza cu blenderul si se adauga restul de ingrediente (zahar, cuisoare, ienibahar, otet si apa) si se fierb la foc mic inca o ora. Compozitia se pune in borcane si se mai fierbe in bain-marie (un vas cu apa) timp de 20 de minute.
Ketchupul se poate servi cu cartofi, pilafuri, fripturi.

Timp de preparare: 15 minute
Timp de fierbere: 125 minute
Portii: 2 borcane

Ce mai puteti citi in editia de septembrie a revistei :
– Incepe scoala! Da-i gustari sanatoase la pachet!
– Primii pasi ai copilului spre o nutritie sanatoasa
– Specialistul iti raspunde

Ne gasiti si online pe: www.cepapam.ro.
Tot ce vrei sa afli despre alimentatia copiilor, citesti in revista noastra!

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne la marketing@cepapam.ro, redactia@cepapam.ro sau pe site la www.cepapam.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *