Vedete

Claudia Schiffer, topless in Vogue

Daca in anii ’90 era unul dintre cele mai apreciate supermodele, Claudia Schiffer demonstreaza ca nu si-a piedut farmecul, pozand topless pentru editia germana a revistei Vogue.

Supermodelul in varsta de 37 de ani a pozat, invaluita in misterul conferit de masca ce-i acopera ochii, pentru un pictorial intitulat indraznet “Sex”.

Claudia Schiffer revine din nou in atentia publica, dupa ce a luat o pauza de maternitate. Fiul ei, Caspar, s-a nascut in 2003, iar fiica ei, Clementine, s-a nascut un an mai tarziu. In materie de moda, Schiffer a reinnoit contractul cu casa de moda Chanel, fiind imaginea noii colectii a lui Karl Lagerfeld .

Supermodelul de origine germana a afirmat anul trecut ca noua generatie de modele nu va ajunge niciodata la nivelul de celebritate de care ea, Naomi Campbell si Cindy Crawford s-au bucurat in anii ’90.

Claudia Schiffer a declarat: “Pentru a ajunge supermodel, trebuie sa fii pe copertile revistelor din intreaga lume, in acelasi timp, pentru ca lumea sa te poate recunoaste. Iar acest lucru nu mai este posibil in prezent, in principal din cauza ca industria publicitara este cotropita de vedete pop si actrite. Nu vor mai exista vreodata supermodele ca noi”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *