Business

Angst: plus 30% pe primele 9 luni

Cifra de afaceri inregistrata de grup Angst dupa primele 3 trimestre ale anului 2007 este in crestere cu 30% fata de aceeasi perioada a anului 2006 in timp ce, pentru aceleasi repere temporare, profitul creste cu mai mult de 17%. Daca la sfarsitul primului semestru eram optimisti privind cifra de afaceri estimata pentru acest an de 70 milioane euro, in acest moment suntem convinsi ca ea se va realiza. Retehnologizarea fabricilor Angst si Salsi printr-un program Sapard vor conduce la o crestere a productivitatii muncii cu 20%.Aceasta toamna aduce elemente noi in grup. Pe langa traditionalele fabrici Angst Buftea si Salsi Sinaia, putem adauga si pe cea de la Cluj care produce cateva salamuri adaptate pentru piata bucuresteana sub brandul “…a la Cluj” si in rest preparatele se adreseaza exclusiv zonei de vest a tarii.
Reteaua de magazine a fost suplimentata cu unul nou la Cluj si altele 3 la Oradea. Recunoastem simptomele cu care ne-am confruntat la inceput in Bucuresti dar suntem optimisti ca si clujenii si oradenii se vor orienta catre servicii si produse de calitate. Dupa Bucuresti, zona de vest este prima care se adapteaza la tendintele din Europa iar noi ne-am obisnuit sa dezvoltam campanii prin care consumatorul sa se orienteze catre o alimentatie echilibrata, sanatoasa si catre servicii de calitate. In acest sens, in aceasta toamna vom lansa o noua gama de produse sub sloganul “Calea spre echilibru”
Tot in aceasta toamna am demarat si afacerea cu ferma de vaci, Ferma Lux; am achizitionat 300 de vaci de rasa mixta carne/lapte ce estimam ca vor furniza cca 3.000 litri lapte pe zi. Cu acesta dorim sa aprovizionam fabrica noastra de produse lactate Swissland, asigurand astfel un lapte controlat dupa standardele Angst. Intentionam ca in 2008 sa extindem afacerea la 3 ferme ce vor avea cca 1.000 vaci.
Grupul Angst detine o fabrica de preparate din carne in Buftea, fabrica Salsi din Sinaia, specializata pe productia de salamuri crud-uscate si fabrica Discovery Prodimpex din Cluj.

www.angst.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *