Concerte

Ultimul concert din cadrul programului aniversar 'CCS 70 de ani – Maraton la Preoteasa'

Fundatia Culturala SOUND va invita la ultimul concert din cadrul programului aniversar ‘CCS 70 de ani – Maraton la Preoteasa’. Duminica, 4 noiembrie 2007, la ora 19.00, ultima seara a maratonului va aduce in fata dvs. un concert sustinut de SOUND Grup Coral &ACCOUSTIC, precum si momente speciale: MEMORIAL SONG, FATA NEVAZUTA A REVOLUTIEI DIN 1989 (PROIECTIE IMAGINI).

Se implinesc 70 de ani de cand Casa de Cultura a Studentilor „Grigore Preoteasa” isi face treaba de gazda a culturii, descopera, creste si ajuta artistii sa se lanseze in circuitul mai larg al valorilor.

„Am trecut pe aici” declara multe nume mari: Phoenix, Iris, Mondial, Sfinx, Rosu si Negru, Holograf, Compact, Timpuri Noi, Mircea Vintila, Ducu Bertzi, Johnny Raducanu, Tudor Gheorghe.

E timpul sa se intoarca acasa pentru sarbatoarea de 70 de ani si o fac in cadrul acestui festival „Maraton la Preoteasa”.

Veniti alaturii de artistii deja consacrati dar si de muzicienii din noul val la un maraton de teatru, jazz, rock, dans, blues, folk, clasic, electro, folclor, film, intr-un cuvant: cultura!

Si in buna traditie a CCS Preoteasa, intrarea la toate evenimentele va fi gratis pentru tot poporul!

Acces liber la cultura! Studenti, fiti pe faza!

Grupul Coral «SOUND» a luat fiinta in anul 1994 la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti ca o formatie corala mixta alcatuita din studenti si absolventi ai diverselor facultati bucurestene.
Repertoriul este creat pentru a atrage un public cat mai larg si se structureaza pe lucrari din patrimoniul romanesc si universal, parcurgand marile epoci creatoare‚ de la muzica medievala la creatii contemporane, abordand cu interes si lucrari ce tin de divertismentul muzical.

Grupul Coral “SOUND” ofera membrilor sai:

• posibilitatea de a dobandi abilitati artistice, chiar daca nu au beneficiat de instructie muzicala,
• contactul cu publicul interesat de arta interpretarii muzicale,
• un mediu cultural-artistic in care creativitatea individuala si colectiva contribuie in egala masura la performanta si destindere,
• sansa de a participa la manifestari de gen cu notorietate nationala si internationala.

Fundatia Culturala SOUND
Str. Tincani 10, bl. F13, sc. 2, ap. 40,
Bucuresti 6, ROMANIA
Tel-Fax: +4 021 745 66 73; Mobil: +4 0722 353 191

http://www.ccs.ro/?article=105

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *