LifeStyle

Mediafax lansează ediţia electronică a anuarului său de construcţii

Mediafax, cel mai mare furnizor român de informaÅ£ie generală ÅŸi de business, lansează astăzi, 12 iulie, ediÅ£ia electronică a Mediafax Annual Report – ConstrucÅ£ii 2007, singura publicaÅ£ie din domeniu care prezintă o perspectivă documentată asupra industriei construcÅ£iilor din România.

Ediţia electronică a anuarului Mediafax este disponibilă pe un CD interactiv, care conţine o bază de date cu toate companiile din domeniul construcţiilor şi din sectoarele conexe: imobiliar, proiectare şi arhitectură, auto, utilaje, instalaţii, tâmplărie şi feronerie, industria mobilei, finisaje şi amenajări, leasing.

Cu ajutorul acestui instrument interactiv, utilizatorul poate face căutări avansate în baza de date şi poate obţine statistici pe fiecare domeniu în parte, după criterii variate, precum profilul companiei, lucrări de referinţă, valoare şi volum producţie, distribuitori şi magazine, număr de fabrici, materiale folosite în producţie etc.

Ediţia electronică a Mediafax Annual Report – Construcţii 2007 oferă o perspectivă dinamică asupra industriei construcţiilor din România şi a domeniilor conexe structurând date-cheie despre companiile din aceste domenii sub formă de grafice şi tabele.

În plus faţă de versiunea tipărită, CD-ul este structurat pe 10 domenii plus unul, „Piaţa”, care centralizează informaţiile despre toate companiile incluse în ediţia 2007 a anuarului Mediafax.

CD-ul Mediafax Annual Report – Construcţii 2007 este imprimat în 10.000 de exemplare şi se distribuie gratuit companiilor care operează în domeniul construcţiilor şi industriile conexe.

Despre Mediafax Annual Report Construcţii:

Mediafax Annual Report – Construcţii este singura publicaţie de specialitate din România care pune la dipoziţia publicului date statistice, analize sectoriale, studii de specialitate şi previziuni despre industria construcţiilor din România, oferind alături de baza de informaţie şi o bază esentială de date ce conţine toate marile companii care îşi desfăsoară activitatea în industria construcţiilor.
Despre Mediafax:

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, lider pe această piaţă de 15 ani. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din România, MediaPro, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără: fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă, buletine informative specializate pe domenii economice, anuare de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *