LifeStyle, RETETE CULINARE

Ciuperci cu smantana

ciuperci
Tai fasii subtiri un morcov, apoi marunt. la fel procedez cu 2 bucati de telina.
Pun intr-o tigaie unt la topit, adaug telina si amestec bine. Dupa cateva minute adaug sare, apoi morcovii si amestec. Adaug putina supa de pui, si las cateva minute la foc. Legumele trebuie sa ramana crocante.
In alta tigaie cu unt topit calesc o ceapa rosie tocata marunt. Adaug o mana de ciuperci taiate jumatati, sare si piper, putin vin alb sec, supa de pui, si tin pe foc pana se ingroasa putin.
Scot ciupercile si le strecor, sosul in mai tin pe foc, pun o lingura de smantana, ciupercile, morcovul si telina.
Iau legumele si le asez intr-un castron, in sosul ramas mai pun o lingura de smantana, o dau intr-un clocot, apoi o asez peste ciuperci.
Serviti decorat cu arpagic verde tocat marunt.