Ingrediente:
1 kg ceafa de vita, 1/4 lingurita chimen, 3 linguri faina, 1/4 lingurita ginger, 2 lingurite sare, 1/8 lingurita piper Cayenne, 2 linguri ulei vegetal, 1 cana telina cubulete, 500 g ananas cubulete, 1/2 cana ceapa tocata marunt, 2 cani suc de ananas, din compot (la nevoie se poate folosi apa), 2 catei de usturoi tocati marunt, 1/2 lingurita boia, 1 ceasca morcov cubulete, 1/4 lingurita coriandru, 3 rosii mici bucati, patrunjel tocat.
Preparare:
Taiati carnea cubutete, sarati, dati-o prin faina si prajiti-o in ulei incins. Adaugati ceapa, usturoiul si condimentele, apoi sucul sau apa si lasati la foc mic 1 h. Adaugati morcovii si mai fierbeti 30 min. Apoi ananasul si rosiile si dati-le intru-un clocot. Serviti cu patrunjel .