RETETE CULINARE

Spaghetti cu pui la cuptor

Ingrediente: 125 g spaghetti, 2 cani mazare verde, 1 cana si jumatate de cubulete carne fiarta de oui, 250 g ciuperci conservate, taiate jumatati, 2 linguri unt, 1/3 cana lapte, 1/4 cana sherry( a nu se confunda cu cherry, care e lichior), 375 g apa, 1 cana si jumatate de supa de pui, 3 felii de paine, 3 ardei rosii, taiati in sferturi, curatati si caliti in ulei, 1/2 cana parmezan ras.

bakedspaghetti

Preparare:
Fierbeti spaghetti “al dente”. Clatiti si puneti-o intr-o oala adanca(de 2 l). Adaugati ciupercile si puiul. Mixati laptele, sherry, supa de pui si feliile de paine.
Adaugati-le peste spaghetti, apoi ardeii, mazarea si cubulete de unt. Presarati parmezanul ras deasupra.
Lasati la cuptor pentru 30-35 min.