RETETE CULINARE

Salata Monaco

Ingrediente: gogosari, salata verde, rosii, andive, lamiie, marar, sare, busuioc, brinza frantuzeasca (se poate si telemea, la nevoie), ulei masline, masline verzi.
Preparare:
Se taie in cubulete medii rosiile si gogosarii; se rupe cu mina salata verde, se taie felii andiva, se taie felii lamiia; se toaca mararul; se taie cubulete brinza cu mucegai.
Salata Monaco
Intr-un vas de salata se pun salata verde, andivele, rosiile, gogosarul si maslinele taiate, se adauga lamiia taiata, mararul, uleiul de masline, se sareaza si se adauga brinza . Se presara la final busuiocul ( frunze uscate) si sa lasa la frigider 1/2 ora.

Puteti face aceeasi combinatie de salata, cu peste in loc de brinza, dar rosiile se vor elimina definitiv din salata.
Mentiuni:
Se serveste rece si se poate decora cu felii de portocala.