Ingrediente pentru o portie: o jumatate de piept de pui, fara os si fara piele, taiat in 3 felii subtiri, o rosie fara coaja, taiata cubulete mici, masline de diferite culori, taiate feliute, busuioc verde sau uscat, 2 lingurite de smantana,2 catei de usturoi, taiati feliute, sare dupa gust, ulei de masline.
Preparare:
Se incinge uleiul (cam 2-3 linguri) intr-o tigaie anti-aderenta, se prajesc feliile de pui cateva minute pe fiecare parte, dupa ce am presarat, in prealabil, busuioc peste bucatile de pui. Cand sunt facute se scot pe farfuria de servit. In uleiul ramas se pune usturoiul tocat, se caleste putin dupa care se stinge cu rosia taiata cubulete. Se amesteca bine, se lasa cateva minute, se adauga maslinele, apoi smantana si un praf de sare. Se aseaza in farfurie, langa pui si se decoreaza cu busuioc.